Werken bij

Hometown Coffee. We zijn terug in de stad!

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus heeft het kabinet besloten de horeca opnieuw te sluiten. Dat betekent helaas ook dat onze koffiezaak voorlopig dicht moet. De bestaande reserveringen worden tot en met 10 november automatisch geannuleerd. Wanneer je een reservering in deze periode hebt staan, zul je hier zo snel mogelijk een annuleringsbevestiging van ontvangen.

Wij hopen je weer te mogen ontvangen zodra de maatregelen versoepelen.

Over ons

Je kunt nog natuurlijk uitstekende koffie verwachten, maar er is meer! Begin je dag bij Hometown met een uitgebreid ontbijt. Bowls, boterachtige brioche of bananenbrood? Of hou je meer van havermout en wentelteefjes? We hebben het allemaal!

Onze barista’s hebben er zin in om jouw favoriete koffie in te schenken. Geniet van een langzame V60 Filter-, een Chemex-koffie of ga voor shot Monin-siroop. Hou je niet van koffie? Wat?! Hometown heeft een grote selectie verse theeën, warme chocolademelk, en speciale smoothies.

We hebben je meer beloofd, dus presenteren we .. Cocktails, bieren en luxe likeuren! Waarom ga je niet voor wijn of geef je koffie een boost met een likeur?

Als je zin hebt om jezelf te verwennen, dan zorgen wij daarvoor! Welkom in Hometown!

Contact

Openingstijden
Maandag Zondag
8.30 – 18.00 uur

Volg ons:
Facebook: Hometown.denhaag
Instagram: @hometowncoffee

Contact:
Buitenhof 4
2513 AG Den Haag

070 392 0870

info@hometowncoffee.nl


© 2020 In beheer van Restaurant Company Europe - RCE.EU